Sunday, September 30, 2012

The Ultimate CLeaning Day

Jag trodde vi städade förra veckan, och det gjorde vi. Men idag Städade vi. Som i Tvätta-fönster-avfrosta-frysen-totalrengöring-städade. Och med vi menar jag alla utom  Kevin (som jag fortfarande inte sett idag...). Han kom uppenbarligen hem vid femtiden imorse. Tror jag. Jag vet inte. Jag sov.

Anyways... Den här veckan har varit händelserik. I tisdags fyllde jag år, och klassen sjöng för mig. I onsdags blev jag sjuk (trist!), men det gick över och efter världens tråkigaste torsdag var jag tillbaka i skolan på fredag. Minka var borta och istället hade vi improvisation och lite partnering med Hannes. Hela klassen är överens om att det var den roligaste lektionen hittills.

Och på lördagen ordnade skolan en brunch för eleverna. Det var jätteroligt!! Vi fick en massa mat (och jag åt alldeles för mycket nutella) och sedan hade några av tvåorna planerat lekar med danstema. Till exempel en lek som gick ut på att vi skulle snurra med pannan mot golvet (som i irländsk julafton fast utan brännbollsträ) och sedan göra en balettadagio utan att ramla. - För den som inte vet går adagio ut på långsamma rörelser och inkluderar mycket balans och stå på ett ben.

Efter det gick vi till Oktoberfest, men det regnade och var så mycket folk, att vi gick ganska snabbt igen. Istället besökte vi en thairestaurang och åt mat. Det var helt otroligt gott!! Särskilt eftersom att vi var så hungriga. Och med vi menar jag den här gången jag och fem andra från min klass. Speciellt Hannah och Sara som jag inte pratat så mycket med förut. :)

Kvällen avslutades med en fest i Johanna, Boe och Jons lägenhet.

Och nu på söndagen så... Ja. Städdag. Med lite tur får jag med mig någon på bio ikväll. En biograf på Nymphenburger str. livesänder en förestälning av La Sylphide från Bolshoi.

And That's That

No comments:

Post a Comment