Friday, January 13, 2012

37. 4 veckor kvar...

... Till PREMIÄREN av vår produktion. Hela den här veckan har vi jobbat med vår koreograf för att komma igång. Inte för att det känns som om vi kom särskilt långt, men uppenbarligen har vi gjort det. Jasmina verkar ha någon sorts idé i alla fall.

Produktionsarbetet har gjort att veckan har varit ganska lugn. Och skön. En mjukstart på terminen, perfekt med tanke på förkylningsepedemin som gått under veckan. Men nu verkar det som om vi frisknar till, och det var så härligt på jazzen idag att få sträcka ut sig och ta i ordentligt. Dessutom har vi haft så otroligt mycket impro under veckan att det var skönt med lite koreografi som omväxling.

Annars har hjärnan varit lite "off" så att säga. När veckan började var det flera centimeter snö ute och jättefint, så att när vi satt och funderade över temat till produktionen så var det nästan bara Jasmina som pratade. Resten hade något glasartad blick och skulle haft pupiller formade som pulkor om vi hade levt i en tecknad film.

Sedan kom regnet.. Kallt äckligt regn som förvandlade snön till slask som sedan blev till is. Is som gjorde den korta promenaden till skolan till ett halt äventyr. Lite som att försöka köra på en bana helt gjord av bananskal i MarioCart. Men i morse när jag vaknade var det iskallt, och efter att jag halkat till skolan började det snöa och nu är det nästan helt vitt och vackert igen. LIVSFARLIGT med andra ord. För under snön finns ännu all is, men den syns inte, så det kan mycket väl hända att man skuttar ut genom dörren och skriker "Jippie! Snööööö!!" och sedan halkar och bryter både armar och ben och så får man spendera resten av året i gips.

Med andra ord. Välkommen kära helg. Nu ska jag bädda ner mig själv ordentligt och bli riktigt frisk tills på måndag.

No comments:

Post a Comment